Ninove 10 Apr 2020 - 18u18
Clear Sky
8.89°C

Zomerkermis Ninove met Disney-prinsessen

24 juli 2017
Zomerkermis Ninove met Disney-prinsessen

Afgelopen weekend draaiden de kermisattracties op volle toeren in het Ninoofse centrum, ze openden uitzonderlijk reeds op vrijdag. Op maandag brachten de Disney-prinsessen een bezoek aan de kermis en konden de kinderen op de foto met hen, dit tot groot plezier van de kids. Men kan ook dinsdag nog terecht op de kermis tijdens de marktdag. Dit was de laatste grote centrumkermis van dit jaar, maar niet getreurd voor de kermisliefhebbers want reeds volgend weekend kunnen ze tercht op kermis Burchtdam die dit jaar meer attracties zal tellen dan ooit.

Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons