Ninove 01 Apr 2020 - 18u20
Clear Sky
7.73°C

Vanavond fel onweer verwacht met veel neerslag

04 juni 2019
Vanavond fel onweer verwacht met veel neerslag
NINOVE - Vanaf 18 uur is code oranje van kracht in het hele land. Bij code oranje wordt "verspreid hevig onweer" verwacht. Intense regenval, of hagelbuien, of hevige rukwinden, of blikseminslagen, kunnen op grotere schaal voor schade of overlast zorgen.
 
Wees voorbereid en volg de raadgevingen van de bevoegde instanties op.
 
De FOD Binnenlandse Zaken activeerde vandaag het noodnummer 1722 als voorzorgsmaatregel.
 Ter herinnering: dat nummer is enkel voor wanneer u de brandweer nodig heeft, maar er niemand in levensgevaar is. Voor dat laatste dienen de noodnummers 112 (ambulance en brandweer) en 101 (politie).
 
 
Opgelet
 Hield het onweer bij jou lelijk huis? Stuur je foto’s en filmpjes naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vergeet zeker niet je naam te vermelden en ook de plaats waar het beeldmateriaal genomen is.
 
Bellen kan ook op 0495 69 32 72
 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons