Ninove 06 Apr 2020 - 20u38
Clear Sky
17.74°C

Ninove maakt zich op voor prachtige Sinksenfoor

05 juni 2019
Ninove maakt zich op voor prachtige Sinksenfoor

NINOVE - De Ninoofse Sinksenfoor is al tientallen jaren een vaste waarde op de evenementenkalender van de stad, en lokt ieder jaar veel bezoekers uit Ninove en omgeving.

Men kan er van vrijdag 7 t/m dinsdag 11 juni terecht op 30 attracties.

Naast kindermolens, botsauto’s, vis-, schiet- en andere spelen kan men eveneens zijn gading vinden  op de snellere Extazy. Wie graag eens lekker zwiert kan zich uitleven in de Rock&Roll of rondjes draaien in de Florida. Nieuw dit jaar is het funhouse Showtime XXL, een attractie voor jong en oud waar amusement voorop staat, en ook de Skate is nieuw in Ninove.

Natuurlijk is er ook het typische kermisgebak te vinden met suikerspin, pom d'amour, gedroogde haring, frietjes of oliebollen.

Dus zeker een bezoekje waard, en men kan natuurlijk ook genieten van op één van de vele terrasjes rond de kermisattracties.

Rond de kermispleinen worden ook enkele evenementen georganiseerd, een overzicht :

- De Keizerlijke Carnavalsvereniging De Zjielen organiseren een Spaanse BBQ op zaterdag 8 en zondag 9 juni aan café Revue op de Graanmarkt.

- Gigi-Karaoke is er op zondagavond 9 juni in De Leste Zonde in de Burchtstraat.

- Voor een kermisparty moet je op zondag 9 juni vanaf 20 u aan 'T Cafe op de Graanmarkt zijn.

- Op Sinksenzondag gaat er ook een rommelmarkt door op het Niniaplein langs de Centrumlaan vanaf 08 uur ‘s morgens.

GNE   

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons