Ninove 29 Mar 2020 - 20u57
Broken Clouds
4.91°C

Brandstichting aan voordeur van rijhuis

02 juni 2019

NINOVE - In de Middenstraat is afgelopen nacht omstreeks 4 uur brand gesticht aan de voordeur van een woning.

De voordeur van de woning is volledig zwartgeblakerd. Ook in de woonkamer was er schade van rook. De vermoedelijke dader, die de feiten pleegde, zou gekend zijn. De lokale politie onderzoekt de zaak verder grondig.

 De feiten zullen worden opgenomen als 'opzettelijke brandstichting bij nacht in een bewoond pand'.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons