Ninove 07 Apr 2020 - 06u56
Scattered Clouds
8.72°C

Oldtimer uitgebrand in Denderwindeke

19 mei 2019

 

DENDERWINDEKE – In Neuringen is zondagnamiddag rond 17 uur een oldtimer BMW volledig uitgebrand. Er raakte niemand gewond.

De autobrand gebeurde op Neuringen (in de volksmond de Kerkhofstraat genoemd).

De chauffeur was net gaan tanken. Volgens hem is het vuur ontstaan onder de motorkap.

De wagen is volledig uitgebrand. Er vielen geen gewonden.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons