Ninove 08 Apr 2020 - 05u47
Few Clouds
20.67°C

Parkconcerten Ninove gaan volledig voor tribute bands op 7 augustus

22 juli 2017

Maandag 7 augustus: Walravens De Dender Parkconcert

Ninove - Op deze 3de maandagavond van de parkconcerten gaan ze volledig voor tribute bands. Beginnen doen ze met het lokale Prisma die hits van de Velvet Underground op een eigenzinninge en zachte manier zal brengen. Vervolgens is het de beurt aan de Belgian Quo Band. Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor !
“Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank. Afsluiten doen ze het parkconcert in Ninove  met Imagine No Lennon (met oa Jean Bosco Safari en Ben Crabbé). Niemand evenaarde ooit het talent van opperbeatle John Lennon om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Om via omstreden rocksongs thema's in de actualiteit te brengen die decennia later nog altijd aan de orde zijn. All you need is Love. Power to the People. Woman is the Nigger of the world. Give Peace a chance. Revolution. Come together. Working Class Hero. En zijn ultieme ideaal in Imagine: 'just a brotherhood of men' - gewoon een wereldgemeenschap van mensen. Een wereld zonder politiek, zonder bezit, zonder religie - dus met 'nothing to kill or die for'.  Het lijkt actueler dan ooit... Redenen genoeg om al zijn hits nog eens boven te halen.

Deel dit verder en stuur een mailtje met parkconcert 7 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                                                                                                                 winnaars Winnaars maken we bekend op zaterdag 5 augustus.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons