Ninove 27 Feb 2020 - 23u58
Lichte regen
2.51°C

Grote vrachtwagenbrand vermeden

15 mei 2019

NINOVE – De brandweer van Ninove is woensdagavond 15 mei iets na 23 uur opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Vuurkruiserstraat in Ninove.

In de batterij van een vrachtwagen was een kortsluiting ontstaan. Daardoor warmde deze op en begon ze te roken.

Burgemeester Tania De Jonge en schepen Marc Torrekens merkten als toevallige passanten die rookontwikkeling op. Ze verwittigden meteen de brandweer van Ninove en gebruikten de brandblussers van hun eigen wagen om een brand te vermijden.

De brandweer was snel ter plaatse en kon het gevaar meteen neutraliseren. De schade bleef dan ook heel beperkt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons