Ninove 07 Apr 2020 - 06u25
Scattered Clouds
8.72°C

Eggerstraat-Noord afgesloten door ongeval met vrachtwagen

15 mei 2019
Eggerstraat-Noord afgesloten door ongeval met vrachtwagen

NINOVE - Door een ongeval met een vrachtwagen met bio-ethanol in de Eggerstraat-Noord in Meerbeke, werd de straat gedeeltelijk afgesloten.

 Er is geen lek in de tankwagen, politie en brandweer zijn aanwezig tot de vrachtwagen is getakeld, of, indien nodig, de inhoud werd overgepompt.

Bewoners en klanten van de handelszaak kunnen de straat in en uit.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons