Ninove 30 May 2020 - 02u19
Few Clouds
23.16°C

De Donderdagen 20/7/2017 - Circo Pitanga - Nuptial Ropes

22 juli 2017
De Donderdagen 20/7/2017 - Circo Pitanga - Nuptial Ropes

In de tuin van het buurthuis De Pallieter te Outer is donderdag veel volk komen kijken naar de voorstelling Nuptial Ropes van Circo Pitanga. De voorstelling gaat over aantrekkings- en afstotingskracht, en hoe kan men dit beter aantonen dan met de eerste huwelijksnacht? Gekleed in waanzinnige kostuums deden ze er alles aan om het ultieme moment uit te stellen. Ze brachten een show vol theater, evenwichtsoefeningen en zeer acrobatische toeren. Het aanwezige publiek werd meermaals met verstomming geslagen bij de toch wel riskante uitvoeringen in de trapeze. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons