Ninove 05 Apr 2020 - 20u34
Clear Sky
17.02°C

Fier viergeslacht in mannelijke lijn

13 mei 2019
Fier viergeslacht in mannelijke lijn

NINOVE – De familie Ekseri is maar wat fier met de geboorte van Enis en het viergeslacht, waarvan het jongetje voortaan deel uitmaakt.

Op 27 maart is Enis geboren, het zoontje van Erdal Ekseri en Laetitia Cholot.

Daarmee telt de familie Ekseri een viergeslacht in mannelijke lijn:

  • Yusuf (° 1933),
  • Ali (° 1961),
  • Erdal (° 1987),
  • Enis (° 2019).

Een gebeurtenis om te koesteren en voor het nageslacht vast te leggen.

Proficiat aan de jonge ouders en de familie.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons