Ninove 31 Mar 2020 - 01u21
Few Clouds
8.19°C

Ninove trakteert nieuwe inwoners op heerlijk ontbijt

12 mei 2019

NINOVE - De nieuwe inwoners van Ninove werden op zondag 12 mei 2019 onthaald  door het stadsbestuur op de jaarlijkse ontmoetingsdag in woonzorgcentrum Klateringen. De dag ging van start met een ontbijt, waarna Belleman Hans Van Laethem de nieuwe inwoners welkom heette. Er volgde een toelichting van de Schepenen en Burgemeester over de stad en haar dienstverlening.

Om de mensen een beeld van het centrum te geven stond er een stadswandeling onder leiding van de toerismeconsulent en de belleman op het programma, waarbij er aan de Ninoofse monumenten werd stilgestaan en een woordje uitleg werd gegeven zodat de inwoners ook wat geschiedenis over hun nieuwe woonplaats meekregen. De dag werd besloten met een receptie in het toeristisch kantoor van de hospitaalkapel.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons