Ninove 27 Feb 2020 - 01u07
Lichte regen
3.89°C

Rocksan terug van weggeweest tijdens opendeurdag in Sint-Aloysius college

11 mei 2019
Rocksan terug van weggeweest tijdens opendeurdag in Sint-Aloysius college

NINOVE  - Sint-Aloysius college, Ikorn, brengt tijdens opendeurdag met Rocksan muziek in de school.

Er vonden een tiental verschillende optredens plaats op de speelplaats, waarmee het festival Rocksan terug is na enkele jaren onderbreking door bouwwerken en plaatstekort. Het festival werd geopend en afgesloten met een dj-set van Jari.

Tussendoor werden optredens afgewerkt van lokaal talent. Yasmine, Imane en Regina, Martijn en Brent, Jazzy 4, Silke, SANband, Eliel en Luc, jeugdmuziekgroep Moed en Volharding, Atom Percussion, Charlotte en Louise en Romi, Manon en Aya brachten er de sfeer in met totaal uiteenlopende muziekstijlen.

Daarnaast werd er ook gezorgd voor drank en hapjes waarvoor de leerlingen zelf instonden voor de bediening.

Verder was er de mogelijkheid om de leerlingen aan het werk te zien in de labo's of kon men info verkrijgen over de studierichtingen.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons