Ninove 10 Apr 2020 - 12u35
Clear Sky
8.89°C

Prachtige en welverdiende hommage aan Rufijn De Decker

09 mei 2019
NINOVE - Op woensdag 8 mei - exact een jaar na zijn begrafenis -  werd in cc De Plomblom een bijzonder man herdacht. Het overlijden van Rufijn De Decker, op  2 mei vorig jaar, liet voor vele kunstminnende Ninovieters een grote leegte achter.
 
Rufijn De Decker, een naam die in het hart van menig Ninovieter gegrift staat, dat werd eens te meer duidelijk tijdens de hommage aan deze grote kunstenaar.
Dit concert werd georganiseerd door de dienst Toerisme en de VVV-Ninove vzw. Er waren gastoptredens, foto's en filmmateriaal, maar men kon er, samen met zijn vele muzikale vrienden, ook meezingen met de door Rufijn prachtig geschreven volksliedjes.
Het gebeuren ontpopte zich tot een ontroerend mooie avond met een lach en een traan.
Ninofmedia ging live, kwestie van diegenen die geen kaartje meer konden bemachtigen de kans te geven om deze unieke avond te kunnen mee volgen. Wij verzamelden de mooiste beelden en een paar interviews in een reportage.
 
BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons