Ninove 28 Mar 2020 - 12u10
Clear Sky
6.53°C

Wnd. gouverneur zorgt voor gegarandeerde dienstverlening

06 mei 2019
Wnd. gouverneur zorgt voor gegarandeerde dienstverlening

NINOVE – Zoals gekend is er morgen een nationale manifestatiedag voor de non-profitsector. Deze staking betreft voor Oost-Vlaanderen personeel uit crèches, ziekenhuizen en jeugdzorg.

In de diverse ziekenhuizen en zorgcentra in onze provincie is het aantal werkwilligen onder het personeel niet voldoende om de minimumprestaties te verzekeren.

Daarom ondertekende wnd. gouverneur Didier Detollenaere diverse besluiten om een gegarandeerde bezetting van personeel te krijgen. Op die manier kunnen alle instellingen van Oost-Vlaanderen de nodige zorgen verlenen.

ADU

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons