Ninove 06 Apr 2020 - 14u08
Clear Sky
17.74°C

Vijftienjarige dader geïdentificeerd door bewakingscamera in stadspark

21 juli 2017
Vijftienjarige dader geïdentificeerd door bewakingscamera in stadspark

Ninove - Donderdagnamiddag 20 juli omstreeks 14.15 uur werd de diefstal vastgesteld van een smartphone op de skatepiste in het stadspark van Ninove.

Een veertienjarige skateboarder had er zijn rugzak achtergelaten in het zicht naast de skatepiste en stelde plots de diefstal vast van zijn smartphone.

Na het neerleggen van een klacht bij de lokale politie van Ninove werd een vijftienjarige dader geïdentificeerd op basis van camerabeelden van de bewakingscamera’s in het stadspark.

Deze feiten maken het voorwerp uit van een gerechtelijk onderzoek.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons