Ninove 08 Apr 2020 - 14u44
Overcast Clouds
12.03°C

Twee wagens botsen aan de Tavernestraat

04 mei 2019

Update:11.30

NINOVE – Zaterdagochtend 04 mei zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde op de aansluiting van de Fernand Tavernestraat met de Weggevoerdenstraat.

Rond 8 uur deze ochtend kon een Peugeot, die vanuit de F. Tavernestraat kwam, een andere wagen niet meer ontwijken. Deze laatste, een Mercedes, zou diagonaal over Weggevoerdenstraat hebben gereden in de richting van het stadcentrum.

Uiteindelijk bleek niemand gewond. De beide auto’s liepen wel zware schade en moesten worden getakeld.

De chauffeur van de Peugeot vertelde ons dat de andere chauffeur geen rijbewijs op zak had en weigerde te blazen.

De manschappen van de hulpverleningszone Zuid-Oost uit Ninove en Denderleeuw kwamen de weg ruimen. Deze was even afgesloten, maar de hinder bleef beperkt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons