Ninove 03 Apr 2020 - 11u20
Few Clouds
6.28°C

Ninovieter voor rechter wegens ongeval onder invloed

02 mei 2019
Ninovieter voor rechter wegens ongeval onder invloed

NINOVE – Willy D.G. stond donderdag 02 mei 2019 voor de politierechtbank. Bijna 2 jaar terug veroorzaakte hij onder invloed een zwaar ongeval met ernstige verwondingen voor het slachtoffer.

De feiten dateren van 21 juli 2017. Op de Albertlaan reed Willy D.G. op het zebrapad een bejaarde voetganger aan. Willy D.G. bleek na controle onder invloed te zijn: 1,85 promille op het moment van de aanrijding.

Volgens zijn verdediging lag verstrooidheid van zijn cliënt aan de basis van het ongeluk. Politierechter Mireille Schreurs houdt de zaak in beraad en doet donderdag 09 mei 2019 uitspraak.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons