Ninove 28 Mar 2020 - 20u59
Clear Sky
12.57°C

LET OP VOOR ILLEGALE INZAMELING VAN TEXTIEL!

02 mei 2019
LET OP VOOR ILLEGALE INZAMELING VAN TEXTIEL!

NINOVE - De flyer, die je hierboven ziet, is in een aantal brievenbussen van Ninove en zijn deelgemeenten verspreid. De inzamelaar, die nergens vermeld staat op de flyer, doet dit enkel voor eigen gewin; hij is ook niet erkend hiervoor.

 

 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons