Ninove 08 Apr 2020 - 06u30
Few Clouds
20.67°C

Kermis Ninove start op vrijdag 21 juli

19 juli 2017
Kermis Ninove start op vrijdag 21 juli

De Ninoofse zomerkermis draait van 21 t/m 25 juli in het centrum van de stad, de kermis zal uitzonderlijk openen op vrijdag 21 juli vanaf 16.00 uur, hierdoor zal de kermis 5 dagen open zijn. Met liefst 36 attracties staat de Graanmarkt, Twijnsterplein en Oude Kaai volledig gevuld met attracties voor groot en klein. Naast kindermolens, vis- en schietkramen ook de Dragon-coaster, de dansende Polyp, het spookhuis en nieuw dit jaar de snelle bidule “Rock A Bidule” en het brandweerspel “Fire Fighters” een type attractie waarvan er slechts één in België aanwezig is en die voor het eerst een kermis in Oost-Vlaanderen zal aandoen, en natuurlijk zullen ook talrijke gebakkramen zorgen van de lekkerste frietjes, oliebollen, escargots, suikerspin en zoveel meer. Op maandagnamiddag 24 juli verwennen de foorkramers de kleinsten met een bezoek van de Disney-prinsessen en de Minions, iedereen kan met hen op de foto of ze kunnen zich gratis laten grimeren. Het wordt alweer een weekend om niet te missen in Ninove.

Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons