Ninove 26 May 2020 - 18u05
Overcast Clouds
23.84°C

Vrouw van zebrapad gemaaid

29 april 2019

DENDERWINDEKE – Een vrouw uit Denderwindeke is maandagavond 29 april omstreeks 19.30 uur zwaar gewond geraakt aan de stedelijke basisschool. Een personenwagen maaide haar van het voetpad.

De vrouw stak de Edingsesteenweg over aan het zebrapad ter hoogte van de stedelijke basisschool. Op dat ogenblik kwam een personenwagen Volvo vanuit de richting Ninove. Hij heeft haar opgeschept, te oordelen naar de deuken in de motorkap.

In die zone geldt een snelheidsbeperking 50 en op bepaalde schooluren mag je er 30 km/uur rijden.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse; een dokter uit de omgeving diende de eerste zorgen toe. De brandweer is met een signalisatiewagen gekomen en de lokale politie Ninove deed de vaststellingen.

De vrouw is met zware verwondingen afgevoerd naar een ziekenhuis in Aalst.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons