Ninove 06 Apr 2020 - 05u54
Clear Sky
17.02°C

Verdacht overlijden in woning in Appelterre

29 april 2019
Verdacht overlijden in woning in Appelterre

APPELTERRE-EICHEM – In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 april is in een rijwoning in de Eichemstraat het lichaam aangetroffen van een vrouw. De politie en het parket onderzoeken momenteel dit verdacht overlijden.

In het huis woont al enkele jaren een koppel. Volgens ooggetuigen waren de politie en een ambulance in de nacht van zaterdag op zondag aanwezig in de woning. Blijkbaar deed de recherche ook een sporenonderzoek.

Na afloop is een lichaam weggevoerd. De deur van de woning is verzegeld met politietape.

Zowel de politie als het parket geven momenteel geen commentaar over de zaak. Een autopsie moet duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak.

MLI

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons