Ninove 07 Apr 2020 - 19u28
Few Clouds
20.67°C

Zonder honger naar bed met Brigitte en Rita

19 juli 2017

Ninove - Iets meer dan 3 maand geleden is de Facebook groep zonder honger naar bed opgestart door Brigitte en Rita uit Ninove.

Via deze groep wordt er eten dat anders zou worden weggegooid, weggegeven aan mensen die het niet breed hebben.

Het principe is wie na zijn ontbijt, lunch of avondmaaltijd een portie voor minstens één persoon over heeft, plaats een foto daarvan in de Facebookgroep.

https://www.facebook.com/groups/432937870381861/

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons