Ninove 28 Feb 2020 - 12u41
Scattered Clouds
1.91°C

Politie waarschuwt voor ‘ontmossers’

26 april 2019
Politie waarschuwt voor ‘ontmossers’

NINOVE – De politie waarschuwt voor een man, die aanbiedt om de parking/oprit/terras te ontmossen.

In de Kruisvijverstraat belde vrijdag 26/04/2019 omstreeks 11.36 uur een man aan een woning. Hij bood aan om de parking/oprit/terras te ontmossen. .

Dergelijk fenomeen is gekend bij de politie. De verkopers zijn niet altijd in regel met de wetgeving. Ze bieden bovendien hun diensten op agressieve wijze aan. Vaak vragen ze een zeer hoge vergoeding, die niet altijd strookt met de marktprijs.

De man in kwestie had een zuiders uiterlijk en droeg een opvallende fluo-oranje jas.

Wanneer je dergelijke verdachte personen opmerkt of voertuigen opmerkt, waarmee ze zich verplaatsen, aarzel dan niet en bel zo snel als mogelijk de dienst 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons