Ninove 28 Mar 2020 - 12u30
Clear Sky
6.53°C

Bellemanfeesten en 1 mei-avondmarkt op Rechteroever

25 april 2019
Bellemanfeesten en 1 mei-avondmarkt op Rechteroever

NINOVE – De Grote Bellemanfeesten vinden op 1 mei plaats met tal van activiteiten.

Het is ondertussen een mooie traditie geworden op de eerste dag van de maand mei: de Bellemanfeesten langs de Denderkaai en omgeving.

Voor de 12de keer zal een grote tommelmarkt plaatsvinden langsheen de Denderkaai en het Dr. Hemerijckxplein. Bij mooi weer staan meer dan twee kilometer standjes opgesteld met allerhande tweedehandsspullen. De rommelmarkt gaat van start vanaf 9 uur en duurt tot 22 uur.

Om 10 uur begint een oldtimertreffen met pompierwagens, voertuigen en tractoren.

Doorlopend zijn er optredens van ‘Fifties Fever’ en ‘Back in Time’ op het podium aan de Denderkaai.

Tot slot heeft vanaf 14 uur een grote avondmarkt en braderij plaats op de Burchtdam en in de Brusselstraat.

Hiermee is 1 mei een dag om zeker een bezoekje te brengen aan de Ninoofse Rechteroever.

GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons