Ninove 08 Apr 2020 - 08u19
Overcast Clouds
12.03°C

OCMW-diensten niet bereikbaar op 25 april (voormiddag)

23 april 2019
OCMW-diensten niet bereikbaar op 25 april (voormiddag)

NINOVE – Donderdag 25 april plant Fluvius elektriciteitswerken in de Burchtstraat. Door deze werken zijn de OCMW-diensten in gebouw De Cooman genoodzaakt te sluiten van 8.30 uur tot 12 uur.

De diensten kunnen tijdens de stroomonderbreking geen elektronische dossiers van cliënten beheren, wat de dienstverlening zo goed als onmogelijk maakt. Je kan de diensten de hele voormiddag ook niet telefonisch contacteren.

Nieuwe aanvragen

Inwoners, die een nieuwe aanvraag willen doen bij het OCMW, kunnen van 8.30 uur tot 12 uur wél terecht in de Bevrijdingslaan 7. Daar staat het team met permanentie klaar voor de registratie van deze aanvragen. Inwoners die al een lopend dossier hebben bij het OCMW, kunnen die dag van 16 uur tot 19.45 uur opnieuw terecht in de Burchtstraat.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons