Ninove 26 May 2020 - 18u09
Overcast Clouds
23.84°C

Verlaagd btw-tarief voor kattensterilisatie in de maak ?

23 april 2019
Verlaagd btw-tarief voor kattensterilisatie in de maak ?

NINOVE - Vandaag dinsdag 23 april overhandigen GAIA-voorzitter Michel Vandenbosch en -directeur Ann De Greef de ingezamelde handtekeningen van hun petitie ‘Voor een verlaagd btw-tarief voor kattensterilisatie’ aan Kamervoorzitter Siegfried Bracke.

GAIA hoopt dat de btw-verlaging woensdag 24 of donderdag 25 april 2019 wordt goedgekeurd in de Kamer. De petitie werd inmiddels meer dan 55.000 keer getekend en loopt nog steeds. Een btw-verlaging van 21% naar 6% op de in de drie gewesten verplichte kattensterilisatie is bedoeld om de mensen aan te zetten de wet na te leven en hun kat(ten) effectief te laten steriliseren.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons