Ninove 31 Mar 2020 - 18u37
Clear Sky
2.06°C

Kom als VIP naar het Ninoofse Na-tourcriterium ?

18 juli 2017
Kom als VIP naar het Ninoofse Na-tourcriterium ?

Ninove -Deel onze Ninofmedia facebookpagina en mail ons het juiste antwoord

Wie was in 2016 de nr. 1-2-3 op het NaTour in Ninove bij de mannen ?

Mail het juiste antwoord voor 27 julli naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg de hele wedstrijd als VIP vanaf 15.30 vanop het terras, neem selfies met je wielerhelden én geniet van een heerlijk buffet van 15.30 - 21.30!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons