Ninove 05 Apr 2020 - 18u53
Clear Sky
4.85°C

Paaseierenraap in wijk ‘Ter Duyst’

22 april 2019

NINOVE - Onder een stralende zon organiseerde het wijkcomité ‘Ter Duyst’ op paasmaandag voor het eerst een paaseierenraap.

Niet minder dan 67 kinderen werden ingeschreven door ouders of grootouders uit de wijk ‘Hof Ter Duyst’. Een reporter van Ninofmedia keerde terug naar zijn roots en sprak er onder andere met kinderen, ouders, de paashaas en de initiatiefnemers.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons