Ninove 31 Mar 2020 - 16u43
Clear Sky
2.06°C

'Eastern BBQ Contest' alweer groot succes

22 april 2019

MEERBEKE – Het barbecueteam ‘Wettels On Fire’ organiseerde in het paasweekend de derde editie van hun 'Eastern BBQ contest'. Deze vond dit jaar plaats in op het Gemeenteplein in Meebeke.

Op zaterdag 20 april namen 26 teams deel aan de contest, paaszondag 21 april waren het er 33. Daarnaast kwamen heel wat bezoekers een kijkje nemen en proeven van het BBQ-bier, dat al snel was uitverkocht.

‘Wettels On Fire’ kijken terug naar een zeer geslaagde 2019 editie.

De editie 2020 zal meer dan waarschijnlijk opnieuw plaatsvinden in Meerbeke.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons