Ninove 01 Apr 2020 - 13u16
Clear Sky
7.73°C

Warme Witte Donderdag lokte veel bezoekers naar het stadscentrum

18 april 2019
NINOVE - Witte donderdag werd op 18 april geheel volgens de - toch wel iets gewijzigde - traditie gevierd in Ninove.
 
Naast het traditionele avondshoppen kon je ook terecht in de Geraardsbergsestraat voor een rommelmarkt, speciaal voor diegenen onder ons die graag snuisteren in allerlei prullaria.
Daarnaast kon je in het centrum ook genieten van een dansdemonstratie, een autoshow en een meet en greet met twee Disneyfiguren.
Het hoogtepunt van de avond vond plaats op de Graanmarkt, waar de jeugd in de watten werd gelegd met een optreden van  #LikeMe, de Ketnetband genoemd naar de gelijknamige televisiereeks, bestaande uit verschillende acteurs, zangers én dansers. Ook de ouderen onder ons konden hiervan meegenieten, want het concept van de band is om oude Nederlandstalige klassiekers aan te kleden in een nieuw jasje. Jeroen Events was terecht fier om deze formatie naar Ninove te kunnen brengen, zeker gezien de massale belangstelling.
Voor wie dit nog niet genoeg was werden er ook gratis suikerwafels uitgedeeld. En - oef - eindelijk was er dankzij de zachte temperaturen dan toch dat welkome lentegevoel.
Ninofmedia was ter plaatste voor een sfeerverslag! 

BDB  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons