Ninove 03 Apr 2020 - 03u49
Broken Clouds
10.09°C

‘Dag van de markt’ viel in het water

09 april 2019
‘Dag van de markt’ viel in het water

NINOVE - De stad Ninove organiseerde op 9 april de Dag van de Markt. Jammer genoeg waren de weergoden ons niet gunstig gezind.

Er was ook een incident met de fontein dat niet nieuw is Ninove. Er stond een marktkraam met brood opgesteld op de Graanmarkt toen plotseling de fontein aansprong. Alles viel letterlijk in het water! Een jammere zaak voor al de marktkramers die iets voorzien hadden voor hun klanten. Hopelijk gaan we volgende keer een zonnigere editie tegemoet.

FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons