Ninove 31 Mar 2020 - 16u25
Clear Sky
2.06°C

Laat je belastingaangifte invullen

08 april 2019
Laat je belastingaangifte invullen

NINOVE – De FOD Financiën houdt op 15, 16 en 17 mei 2019 zitdagen in het stadhuis van Ninove (vergaderzaal 2). Deze hebben telkens plaats van 9.30 uur tot 12.30 uur en van 13 uur tot 18 uur.

Tijdens vullen de ambtenaren van de FOD Financiën jouw personenbelastingen in. Je moet vooraf wel een afspraak maken via 054 31 32 65 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt. Per gemaakte afspraak kan je maar één aangifte laten invullen. Voor meerdere aangiftes moet je meerdere afspraken maken. Als je geen afspraak hebt, word je niet geholpen. Aangiften voor zelfstandigen vullen de ambtenaren niet in.

Breng volgende documenten mee:

  • aanslagbiljet van het aanslagjaar 2018 (inkomsten 2017),
  • identiteitskaart,
  • fiscale fiches, die je ontvangen hebt.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons