Ninove 28 Feb 2020 - 13u09
Scattered Clouds
1.91°C

Laura bezorgt papa-brandweerman verrassing van formaat

24 maart 2019

NINOVE – Wat op het eerste gezicht een dringende interventie leek, draaide zondagvoormiddag 24 maart voor brandweerman Johan Geeroms uit op een complete maar heel leuke verrassing. Hij ‘redde’ zonder het goed te beseffen zijn eigen dochter van het dak van de Fun.

Johan is naast medewerker in de Carrefour ook vrijwillige brandweerman in de post Ninove van de hulpverleningszone Zuid-Oost. “Ik had brandwacht omwille van de brand bij Hako in Erpe-Mere. Zogezegd, want het bleek eigenlijk een manier om mij naar de kazerne te lokken. Er kwam een oproep binnen wegens een elektrocutie door zonnepanelen. Even later vroeg de commandant om assistentie door de liftwagen en toen ben ik naar de Fun gereden om het slachtoffer van het dak te halen. Ik heb mijn job gedaan zoals gewoonlijk, al vond ik het toch eigenaardig hoe het slachtoffer helemaal was ingepakt. Maar ik had echt niets in de gaten, tot ons Laura tevoorschijn kwam en ik de hele groep vanachter het gebouw zag komen.”

Naast de collega-brandweerlui en dochter Laura, zat ook Sophie van dansschool Vandaki in het complot. “Het hele opzet is een bedankje van Laura aan haar vader. De Ninoofse brandweer was onmiddellijk bereid om mee te werken en het ‘ongeval’ in scène te zetten. Johan is echt heel graag gezien.”

Voor Laura was het alvast een heel leuke ervaring. “Ik mocht slachtoffer spelen. Een beetje eng, maar ik weet dat de collega’s van papa hun job kennen en dus was ik toch wel gerustgesteld.” Een originele manier alvast om je vader te bedanken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons