Ninove 09 Apr 2020 - 20u07
Clear Sky
21.86°C

Slachtoffers kunnen stormschade melden

22 maart 2019
Slachtoffers kunnen stormschade melden

NINOVE – Inwoners van Ninove, die in het weekend van 9 en 10 maart stormschade opliepen die niet gedekt is door de brandverzekering, melden dit best voor 1 april 2019 bij de stad. Als er in Vlaanderen voldoende meldingen zijn, kan de stormwind erkend worden als natuurramp en krijgen ze mogelijk een vergoeding van het Rampenfonds.

Als je stormschade hebt, neem je eerst contact op met je verzekeraar om na te gaan of de brandverzekering de schade dekt. Is dat niet het geval, dan vraag je hem om een attest, waarin hij dit verklaart.Daarna maak je een gedetailleerde beschrijving van de schade en probeer je de kosten van de schade in te schatten.

Dit overzicht en de raming bezorg je aan de dienst integrale veiligheid van de stad.

Info: de volledige procedure vind je op www.ninove.be/stormschade - Dienst integrale veiligheid – 054-31 33 61 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons