Ninove 31 Mar 2020 - 17u16
Clear Sky
2.06°C

Aangereden bij links afslaan

22 maart 2019
Aangereden bij links afslaan

NINOVE - Op het kruispunt Edingsesteenweg met Beneden Hemelrijk is vrijdagmiddag een auto met een dame aangereden die linksaf wilde slaan en dat op het ogenblik dat een andere wagen haar wilde inhalen. 

De wagen die wilde inhalen kwam tot stilstand in een grasperk en nam op zijn tocht enkele borden mee,het jaren oude kapelletje deelde niet mee in de brokken. Er viel bij het ongeval een gewonde die naar het ziekenhuis is gebracht in Aalst.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons