Ninove 06 Apr 2020 - 05u46
Clear Sky
17.02°C

Appartementsbrand veroorzaakt grote rookontwikkeling

22 maart 2019

NINOVE – Vrijdagmorgen 22 maart brak brand uit in een appartement op de bovenste verdieping van een gebouw langs de Aalstersesteenweg in Ninove.

De brandweer van de zone Zuid-Oost was snel ter plaatse.

Door de hitte sprong ook een vensterraam. Nadat de vlammen geblust waren, hebben de brandweerlieden het appartement verlucht. Het appartement is voorlopig onbewoonbaar.

De lokale politie van Ninove sloot de steenweg af en leidde het verkeer om.

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons