Ninove 22 Oct 2019 - 11u31
Broken Clouds
12.04°C

Politiepatrouille ontfermt zich om aangereden ree

18 maart 2019
Politiepatrouille ontfermt zich om aangereden ree

MEERBEKE – Op de Halsesteenweg in de richting van Ninove is maandagmorgen rond 9.30 uur een ree aangereden.

De politie van Ninove ontfermde zich over het zwaargewonde dier. Een agent bracht de eerste zorgen toe en wachtte de komst af van een dierenarts. De schade aan het voertuig was beperkt.

KAB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons