Ninove 08 Apr 2020 - 05u49
Few Clouds
20.67°C

Kevertreffen kleurde opnieuw het primavera-weekend

18 maart 2019


NINOVE - Afgelopen weekend zakten opnieuw honderden VW-fans af naar Ninove. Ze stelden er, tussen de buien door, prachtige oldtimers tentoon.

Ondanks het slechte weer telde de organisatie een 560-tal deelnemers. Traditioneel verzamelen heel wat buitenlandse deelnemers al op zaterdag op de terreinen van brouwerij Slaghmuylder. De cocktail ‘Brit, Witkap en oude wagens’ staat garant voor veel sfeer. Naar verluidt in sommige cafés tot laat in de nacht.

JTR

https://www.facebook.com/pg/Ninofmedia/photos/?tab=album&album_id=2422107744579343

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons