Ninove 07 Apr 2020 - 07u02
Scattered Clouds
8.72°C

Onrustwekkende verdwijning van 84-jarige man

15 maart 2019
Onrustwekkende verdwijning van 84-jarige man

DENDERHOUTEM/NINOVE – De 84-jarige Herman Eeman is sinds donderdagmiddag 14 maart vermist.

Herman woont in Denderhoutem. Zijn wagen is donderdagavond aangetroffen ter hoogte van de Fabelta aan het jaagpad langs de Dender. De nummerplaat van de wagen is 0-ADR-111. Van de man is voorlopig geen spoor.

De familie maakt zich ernstige zorgen. Mocht iemand iets gezien hebben of over informatie beschikken, wil dan de politie verwittigen. Fietsers of voorbijgangers aan het jaagpad verzoeken zij extra aandachtig te zijn. Zijn verdwijning is aangegeven bij de politie in Haaltert.

Info: voor dringende hulp, bel 101.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons