Ninove 04 Apr 2020 - 22u10
Few Clouds
14.95°C

Kinderdagverblijf 'De Hartjes' nam deel aan de pyamadag

15 maart 2019
Kinderdagverblijf 'De Hartjes' nam deel aan de pyamadag

NINOVE – Kinderdagverblijf 'De Hartjes' nam deel aan pyjamadag van Bednet.

Dit jaar deden de kinderverzorgsters van kinderdagverblijf 'De Hartjes', samen met de 28 kindjes, mee met de grote ‘Pyjamadag’. Dit project is ontstaan vanuit Bednet, een organisatie die kinderen en jongeren helpt om tijdens hun langdurige of regelmatige afwezigheid de les live te volgen. Zo blijven ze ook in contact met hun schoolkameraden.

Daarom trokken ze op vrijdag 15 maart hun mooiste en gekste pyjama’s aan, wat voor een niet alledaags beeld zorgde. De kindjes vonden het geweldig en zouden dit nog willen doen.

Alvast een fijn initiatief om het project van Bednet in de kijker te plaatsen.

Info: De Hartjes.

GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons