Ninove 01 Apr 2020 - 16u39
Clear Sky
7.73°C

Kinderdagverblijf Schanulleke doet mee aan pyamadag

15 maart 2019
Kinderdagverblijf Schanulleke doet mee aan pyamadag

NINOVE – Vrijdag 15 maart was het de nationale pyjamadag. Die dag steunen we met z'n allen de vele kinderen en jongeren, die niet naar school kunnen wegens langdurige ziekte. Eén dag trekken we uit solidariteit onze pyjama aan.

Ook het kinderdagverblijf ‘Schanulleke’ vroeg aan de ouders om hun kindjes voor 1 dag in pyjama te laten komen. Zoals jullie kunnen zien is de vraag massaal opgevolgd.

Kinderdagverblijf Schanulleke vangt dagelijks 50 kindjes op in 3 horizontale groepen, met elk hun eigen speelruimte specifiek aangepast aan de leeftijd.

Er is nog meer goed nieuws uit het Schanulleke-kamp. Vanaf januari 2020 openen ze hun nieuw kinderdagverblijf ‘Schanulleke 2’. Dit zal een capaciteit van ± 30 kindjes hebben. Er is plaats voor kinderen tussen 0 en 3 jaar.

Schanulleke 2 is gelegen op de Brakelsesteenweg 202 in Ninove (Firelle en Aveve).

Info: https://www.kinderopvang-schanulleke.be/

 

"Schanulleke opent nieuw kinderdagverblijf in Ninove"

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons