Ninove 02 Apr 2020 - 09u01
Clear Sky
0.6°C

Ninove is de place to be om een auto te winnen op de dinsdagmarkt dit jaar

12 juli 2017

Ninove - Gedurende de komende zes maanden ontvangt elke marktbezoeker stempels bij iedere aankoop op de markt. Ook bij het nuttigen van een drankje in één van de horecazaken in het centrum van de stad, ontvang je stempels. Volle stempelkaarten deponeer je in een daarvoor voorziene wedstrijdbox. Op 26 december worden onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder, schepen van lokale economie Alain Triest en een vertegenwoordiger van garage Keytsman, tientallen winnaars uit deze wedstrijdbox getrokken. Je kan veel aantrekkelijke marktprijzen winnen, als hoofdprijs zelfs een prachtige wagen t.w.v. 15.490 euro.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons