Ninove 03 Apr 2020 - 22u51
Scattered Clouds
6.81°C

Deszk officieel ontvangen in carnavalstad Ninove - Deszk hivatalosan megkapta a karnevál Ninove városában.

09 maart 2019
Deszk officieel ontvangen in carnavalstad Ninove - Deszk hivatalosan megkapta a karnevál Ninove városában. Verbroedering tussen de delegaties uit Ninove en Deszk.

NINOVE – De delegatie van de zustergemeente Deszk is vrijdag 08 maart officieel ontvangen op het stadhuis. 16 jaar geleden kwam voor het eerst de burgemeester van Deszk naar Ninove. Intussen hebben ook al honderden Ninovieters Deszk bezocht.

“Dat gewone, vriendelijke en gemoedelijke, de oprechte vriendschap, de gulle ontvangst en de palinka maken dat we zo graag terugkomen naar Deszk", zegt schepen en ereburgemeester Michel Casteur. "Ik ben ook schepen van Toerisme en Europese aangelegenheden gebleven na de verkiezingen om ervoor te zorgen dat de vriendschap tussen Deszk en Ninove behouden blijft en hechter wordt."

Ook de Deszkse delegatie is blij terug te zijn. "Het voelt als thuiskomen", zegt ons burgemeester László Király. "We zijn blij dat we opnieuw zijn uitgenodigd om samen met jullie het grootste feest te vieren: carnaval. We hebben voor Michel en Tania een pen mee om een nieuwe historie met Deszk te schrijven, de band nog te versterken en in jullie agenda te schrijven dat we jullie opnieuw verwachten het eerste weekend van september."

EME
Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons