Ninove 05 Apr 2020 - 20u30
Clear Sky
17.02°C

Wagen knalt tegen gevel van eethuis Idefix

08 maart 2019

NINOVE – Vrijdagochtend omstreeks 1 uur is een wagen tegen de gevel van het eethuis Idefix gereden.

De bestuurder kwam uit het centrum van Ninove en reed richting Denderhoutembaan toen het misliep. Hij verloor de controle over de wagen en belandde tegen de gevel van het huis dat aanzienlijke schade opliep.

De chauffeur kwam er met de schrik vanaf.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons