Ninove 09 Apr 2020 - 20u13
Clear Sky
21.86°C

JackoBond zingt Marva op de Vlaamse Feestdag in Ninove

11 juli 2017

Ninove - De Vlaamse leeuw wapperde vandaag 11 juli aan heel wat gevels in Vlaanderen, een symbool van trots op deze Vlaamse feestdag. Jackobond bracht het repertoire van Marva opnieuw tot leven aan het Oudstrijdersplein Marva Mollet die tussen 1963 en 1980 bijzonder populair was met Nederlandstalige hits zoals Eiland in groen en blauw en Rode Rozen in de Sneeuw treedt tegenwoordig niet meer op. JackoBond kreeg van de diva de toestemming om haar liedjes te coveren. JackoBond voelde zich meteen “Oempalapapero” en bracht samen met haar band een welverdiende ode aan Marva.

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons