Ninove 08 Apr 2020 - 04u15
Few Clouds
20.67°C

Aandachtige politie-inspecteurs slaan fietsendief in de boeien

06 maart 2019
Aandachtige politie-inspecteurs slaan fietsendief in de boeien

NINOVE – Zaterdag 02 maart 2019 heeft de lokale politie Ninove in het stadscentrum een man onderschept. Hij werd ervan verdacht meerdere fietsendiefstallen te hebben gepleegd.

De onderschepping gebeurde zaterdag 02 maart tijdens het toezicht op het veilig verloop van de evenementen rond de Omloop Het Nieuwsblad.

De man bleek verdacht van 3 feiten in september 2018 in Ninove. Hij kwam eveneens in aanmerking voor 2 feiten in Mechelen en 1 in Aalst. De feiten en de verdachte zijn toen gefilmd via de Ninoofse stadscamera's, maar tot op heden kon de politie de verdachte niet identificeren.

Aandachtige politie-inspecteurs op het terrein herkenden die bewuste zaterdag de man echter meteen. Ze konden hem arresteren in de zone van de standplaats van de bussen voor de dames-renners; vermoedelijk ging hij nieuwe feiten plegen. De man bleek immers in het bezit van enkele kniptangen.

De 37-jarige man woont in Brussel. Hij is op vraag van het parket Oost-Vlaanderen afdeling Dendermonde voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde. Deze besliste om hem onder aanhoudingsmandaat te plaatsen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons