Ninove 02 Apr 2020 - 09u23
Clear Sky
0.6°C

Ninofmedia te gast op de - voorlopig - laatste avond van JH Het Uur

02 maart 2019

MEERBEKE – Naar aanleiding van de tijdelijke verplichte sluiting van jeugdhuis Het Uur gingen we donderdag 28 februari langs op hun voorlopig laatste avond.

Burgemeester Tania De Jonge nam de beslissing om het jeugdhuis vanaf 1 maart voor drie maand te sluiten. Het is een beslissing waarvan het huidige bestuur uiteraard niet blij wordt. Al geheel niet omdat zij – naar eigen zeggen – bij deze beslissing niet zijn geraadpleegd.

Het Uur was de laatste week van februari dan ook iedere avond open. Men wou iedereen de kans geven om mee te denken over de toekomst van het jeugdhuis. Je kon er gewoon ook een glas komen drinken.

Op donderdagavond, de avond voor de sluiting, waren The Kicks en Brass4U opgetrommeld om het geheel op te luisteren.

Ninofmedia ging langs om met de betrokken personen een aantal zaken te overlopen.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons