Ninove 10 Apr 2020 - 10u20
Clear Sky
8.89°C

Cultureel centrum Barmhartigheid bezoekt buurtbewoners met koekjes.

10 juli 2017

Meerbeke - De mensen van het islamitisch cultureel centrum Barmhartigheid langs de Edingsesteenweg gingen onlangs bij de buren langs met koekjes, gebakjes en wat uitleg over de verbouwing die bezig is. Mooie, positieve actie van de vzw Centrum Barmhartigheid - Arrahma! Belangrijk dat de buren de leden en de werking van de vzw kennen en er als goeie buren kunnen samenleven.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons