Ninove 03 Apr 2020 - 03u55
Broken Clouds
10.09°C

Kindercarnaval en Omloop vallen toch niet samen in 2020

01 maart 2019

NINOVE – Het ‘Omloop Finish Team’ legt deze week de laatste hand aan de organisatie van de aankomst van de Omloop Het Nieuwsblad. Ninofmedia sprak in de indrukwekkende VIP-tent met voorzitter Geo De Cleer.

De voorzitter kon ons ‘heet van de naald’ meedelen dat, door een kalenderwijziging in de UCI-wielerkalender 2020, de Omloop een week opschuift. Dit is niet alleen goed nieuws voor ‘De Ridders’, die het kindercarnaval organiseren, maar ook voor de stads- en ordediensten.

Voorts peilden we naar de verwachtingen van Geo De Cleer op sportief gebied. Hij noemt alvast een aantal kandidaat-winnaars.

JTR

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons