Ninove 29 Mar 2020 - 23u45
Clear Sky
1.84°C

Big Jump

09 juli 2017
Big Jump
Natuurpunt en JNM Ninove-Geraardsbergen organiseerden samen met de stad Ninove de Big Jump in de Dender te Ninove. Ze sprongen samen de Dender in voor zuivere rivieren, vol met leven. Een sfeerrijk en ludiek evenement om aandacht te vragen voor de stagnerende waterkwaliteit en het uitblijven van duurzame oplossingen tegen de overstromingen. Mede door het vlakbij gelegen foodtruckfestival konden de springers op een massa toeschouwers rekenen om hen te steunen vanop de oever. Nadat iedereen gelijk vanop de aanlegsteiger het water indook waagden tal van deelnemers nadien ook een sprong vanop de voetgangersbrug 't Oeversteksken.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons